Brot am Stock

2015 - WORKSHOP

Cooking on fire

Workshop for kids to scarve wood, mould clay and cook on fire.

Kids learn about preparing creative recipes outdoors and gaining new experiences with handling clay and wood. They form vessels and dishes out of clay and cook their vegetables in them. Furthermore, they learn about the main carving rules and carve their own cutlery. To bring all this together we organized a feast where the kids cooked their own recipes inside their selfmade vessels.

Internship and following job as course instructor and art teacher at the Kleine Kunstschule St.Gallen.

Kochen auf dem Feuer

Workshop für Kinder zum Schnitzen, Tonen und Kochen auf dem Feuer.

Die Kinder lernen kreative Rezepte im Freien zuzubereiten und sammeln neue Erfahrungen in der Verarbeitung von Ton & Holz. Sie formen aus Ton Gefässe & Teller und backen darin Gemüse aus. Zudem lernen sie die wichtigsten Schnitzregeln kennen und schnitzen ihr eigenes Besteck. Den Abschluss macht ein Fest, wofür die Kinder ihre eigenen Rezepte entwickelt haben.

Praktikum und anschliessende Weiterarbeit als Kursleiterin in der kleinen kunstschule St.Gallen.

 

Like this project?

Let's create together!

Say Hello